Ταυτότητα

Από τους πρώτους Συλλόγους Τριτέκνων που δημιουργηθηκαν στην Ελλάδα ο Σύλλογος Πολυτέκνων με τρία Παιδιά Ν. Ημαθίας ο οποίος αριθμεί  εγγεγραμμένα μέλη σήμερα περί τα 2500, και διοικείται από 5 μελες Δ.Σ, με έδρα την Βέροια.

Μετά τις εκλογές της 15ης ΜΑΪΟΥ 2016 η σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων με Τρία Παιδιά του Ν. Ημαθίας είναι η ακόλουθη:

 

Πρόεδρος: Σπυριδωνίδου Φωτεινή

Αντιπρόεδρος: Μαυρόπουλος Αγαθόνικος

Γραμματέας: Κούτρας Αθανάσιος

Ταμίας: Καζάκου Σοφία

Μέλος: Ντάκου Βασιλική

 

Ευχόμαστε στα νέα μέλη του Δ.Σ. υγεία και δύναμη στα νέα τους καθήκοντα για το καλό όλων των μελών του Συλλόγου μας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Σπυριδωνίδου Φωτεινή

Κύριος σκοπός του Συλλόγου η “Διεκδίκηση και αναγνώριση των οικογενειών με τρία παιδιά ως πολύτεκνες οικογένειες, για βελτίωση των όρων ζωής των οικογενειών, των μελώνν και ιδιαίτερα των παιδιών τους’.

Ο Σύλλογος πρωτοστάτησε στην δημιουργία άτυπου δευτεροβάθμιου οργάνου ΠΕΑΤ (Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα Τριτέκνων) με ενέργειες του Προέδρου του και με την πλήρη στήριξη του Δ.Σ, και τώρα στην δημιουργία Ομοσπονδίας (ΟΠΟΤΤΕ) ,για την πλήρη εξομοίωση με τους Πολυτέκνους.
Ο Σύλλογος αγκαλιάζει τους Πολυτέκνους και με προτάσεις-αιτήματα που είναι
O διπλασιασμός του ποσοστού των θεσμικών παροχών όπως
α.εισαγωγή σε (Στρατ/κές σχολές,Αστυνομίας ,Λιμενικό)
β.Διπλασιασμός του ποσοστού στις προκηρύξεις του Δημοσίου και των ΟΤΑ, στον διορισμό εκπεδευτικών κλπ
γ. Διπλασιασμό των οικονομικών παροχών με στόχο τον μέσο όρο των αντιστοίχων χωρών της Ευρωζώνης.

Οι προτάσεις αυτές έγιναν προτάσεις της ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδας) προς την Κυβέρνηση.

Παράλληλα ο Σύλλογος κατέθεσε αίτημα στο ΚΤΕΛ ΗΜΑΘΙΑΣ για έκπτωση της τιμής των εισιτηρίων κατά 50% όπως ισχύει με τους Πολυτέκνους και αναμένει απάντηση .(Στους Νομούς Πρεβέζης και Καρδίτσας) ισχύει και μάλιστα αυξήθηκαν τα έσοδα των ΚΤΕΛ κατά 17%.
Ο Σύλλογος διαθέτει γραφείο που του παρεχώρησε ο Δήμος Βέροιας και οι εγγραφές γίνονται σε συνεννόηση με την πρόεδρο Σπυριδωνίδου Φωτεινή στο κιν τηλ 6981950597, απαιτείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και η εφάπαξ συνδρομή των 15 ευρω.

Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί Τρίτεκνοι γονείς, να είστε σίγουροι ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί μόνο εάν εξομοιωθούμε πλήρως με τους πολυτέκνους και παράλληλα η πολιτεία να προσφέρει παροχές ανάλογα με τον μέσο όρο των χωρών της ευρωζώνης, και αυτό θα γίνει γιατί θα προτρέψει όλους τους γονείς με δυο παιδιά και που αποτελούν την μεγάλη “δεξαμενή’, να γίνουν Τρίτεκνοι.
Περιμένουμε ήδη πολύ καιρό να γίνουμε Πολύτεκνοι όπως μας είχαν υποσχεθεί, πιστεύω ότι τώρα με την δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι κατάλληλοι καιροί να ικανοποιηθεί επιτέλους το ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ=ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ.

Δεν επετούμε , απαιτούμε από τους κυβερνώντες την συνέπεια των λόγων τους , οι εξαγγελίες τους μας έκαναν να οργανωθούμε και να ξεκινήσουμε έναν αγώνα διεκδίκησης με πίστη στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδας μας.

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Σπυριδωνίδου Φωτεινή

κιν 6981950597
www.3teknoi.gr